860-16_2021_LP-slider_1920x600.jpg

Laat je inspireren door onze prachtige raamdecoratie

Lukt het je maar niet om geschikte raamdecoratie te vinden? Weet je niet precies naar welke stijl je zoekt? Of heb je een raam in een bijzondere vorm? De juiste raamdecoratie vinden voor jouw woning kan een hele uitdaging zijn. Bij Colors@Home weten we er alles van. We helpen je daarom graag bij het vinden van de perfecte raamdecoratie voor jouw woning. Neem eens een kijkje in ons ruime assortiment en profiteer t/m 18 december 2021 van 20% korting. 

Met onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij je in elke situatie helpen met de mooiste raamdecoratie. Weet je nog niet precies wat voor raamdecoratie je precies wilt? Dat is geen probleem! Bij Colors@Home geven we je graag interieuradvies en gaan we samen op zoek naar de raamdecoratie die het beste past in jouw interieur. Kom eens langs in onze winkel en laat je inspireren!

Colors@Home Roseleur dé interieurspecialist!

Naast alleen gordijnen, bieden we nog veel meer andere producten die voor een fantastische make over van jouw interieur kunnen zorgen. Je interieur is een afspiegeling van jou als persoon. Colors@Home Roseleur snapt dit. Daarom zoeken we samen met jou naar oplossingen waar vooral jij je goed bij zult voelen. Toch nog moeilijk om een keuze te maken? Bij ons in de winkel in Haarlem bieden we je voorbeelden voor wat extra inspiratie. Maak met ons een afspraak en ontdek wat we allemaal te bieden hebben. Wij kiezen ervoor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers. Je kunt dus rekenen op kwalitatief hoogstaande producten waar we voor de volle 100% achter staan! Zodat jij de komende jaren onbezorgd van je nieuwe aankoop kunt genieten. Nieuwsgierig geworden? Stel je vraag met behulp van het onderstaande formulier en je hoort heel snel van ons. 
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven jou graag gratis advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
Email: (verplicht)
Jazeker! Je mag mij bellen